MERDIN 2 ROTSELAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 600 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Merdin 2 Rotselaar. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:58 C'est quand toujours très très Bon
23 feb 2024 om 20:32 Heel lekker, alleen lang wachten maar dat is normaal voor een vrijdagavond.
18 feb 2024 om 20:00 We hebben altijd goed en lekker gegeten bij Merdin 2, vandaag trouwens ook. De minpuntjes zullen aan de drukte gelegen te hebben. Bij bestelling was de melding 25-45 minuten, in realiteit was het >70min. Grote kebab was ook kleine geworden :(
11 feb 2024 om 10:53 Smaak viel nog mee . Maar misschien leren hun ticket lezen want ik had een pizza gevraagd zonder paprika omdat ik allergische er aan ben en heb 1 gekregen met paprika , dus pizza niet kunnen eten! Vriendin had cola ligt gevraagd en kreeg cola zero
7 feb 2024 om 19:48 Stipt op tijd en hele lekkere pizza Ik snap nog altijd die idiote vraag ‘hoe lang duurde het ….’ Ik bestel ‘s middags om ‘s avonds mijn eten te krijgen. En op de bewuste vraag kan ik enkel antwoorden met een tijd tss 10 en 90 minuten. Irrelevant!
7 feb 2024 om 7:39 Lekkere kebab met veel groentjes en niet te veel saus! Ook genoten van de lookbroodjes die we gratis kregen!
5 feb 2024 om 21:11 Altijd lekker en goed hier bestellen we van uit wijgmaal de beste en de enige waar we bestellen
2 feb 2024 om 20:28 Lekker maar voor de tweede keer de bijbestelde sauzen er niet bij!!!
31 jan 2024 om 20:44 Super service
10 jan 2024 om 19:31 Good
6 jan 2024 om 18:57 Lekker en snel!
5 jan 2024 om 19:45 Heel lekker zoals altijd, maar ze waren bij de schotel de saus vergeten.