MERDIN 2 ROTSELAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 654 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Merdin 2 Rotselaar. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 18:03 Witte wijn te zoet maar Anders heel lekker
8 jun 2024 om 1:28 kwam perfect aan wanneer ik had aangegeven in de app. eten was deftig
7 jun 2024 om 20:40 We bestellen vaak bij Merdin 2 en meestal heel tevreden. Eten is altijd lekker, echter deze keer was mijn Durum koud, had in saus gevraagd zn niet gekregen en was de bestelling 15 te laat. Ik wil geen slechte review geven want is een uitzondering.
5 jun 2024 om 23:01 De pizza was droog en de loonbriefjes ook
4 jun 2024 om 21:04 Was super lekker en er was een kleine attentie bij voor mijn broertje zijn verjaardag. Super lief
3 jun 2024 om 10:27 Zoals steeds alles in orde.
2 jun 2024 om 21:21 Heel lang moeten wachten (bijna 2u) op eten dat dan ook nog eens echt niet lekker was…
2 jun 2024 om 21:00 De pizza Caprio was zonder broccoli echter wel lekker. De pizza Quattro stazionni was heel LEKKER! Lange bezorgtijd.
31 mei 2024 om 22:28 We hebben 3 durums besteld. De wrap was anders dan andere het doen, maar het smaakte ons wel. Dit was wel onze slechtste ervaring met Merdin betreft kwaliteit. Op alle 3 de Durums proefden we geen saus, terwijl we dit zeker besteld hebben...
28 mei 2024 om 21:22 Lekker en vriendelijke bezorger!
27 mei 2024 om 9:17 Zeer lekker, prijs kwaliteit best ok!
18 mei 2024 om 20:02 Super snelle levering en heel lekker!